Bra pris | Snabb leverans | Enkel installation
inski-logo-black

Köpvillkor

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt samt betalningsalternativ. Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt. Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

Ångerrätt – Vi tillämpar full ångerrätt med följande grundvillkor:

14 dagars obegränsad ångerrätt med fri returfrakt:

Detta gäller när du ångrat ditt köp utan att ha använt produkten. Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Ångerrätten börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig och gärna varför. Vi sänder dig därefter en returfraktsedel att använda och återbetalar därefter vad du har betalat för varan senast 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Vänligen notera att vi ej ersätter utlägg för returfrakt på annat sätt om så ej på förhand avtalats.

30 dagars ångerrätt utan fri returfrakt:

Detta gäller när du ångrat ditt köp efter att ha använt produkten. Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Vid retur skall varan vara paketerad på samma sätt som när du mottog den, inklusive skyddsmaterial, informationsmaterial etc. Varan skall efter retur med lätthet kunna säljas på nytt utan ompaketering. Du får använda varan, men är ansvarig att se till att den ej skadas. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Ångerrätten börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig och gärna varför. 

Vi erbjuder oss att, i vissa fall, även stå för returfrakten efter den 14e dagen för kunder som på ett konstruktivt sätt hjälper oss påpeka, vidareutveckla och förbättra de aspekter av varan som gjort att du önskar ångra ditt köp efter användning. Detta sker i så fall efter överenskommelse och med våra returfraktsedlar – maila oss på fans@inski.se . Vänligen notera att vi ej ersätter utlägg för returfrakt på annat sätt om så ej på förhand avtalats.

Specialtillverkad vara:

Om köpet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat bekräftelse på din beställning.

Garantier och service

Inski XC Trainer har ett års garanti. Garantin gäller ej på slit-delar och omfattar ej eventuell kringutrustning. Maila oss med en tydlig beskrivning av ärendet och gärna bild och filmmaterial som förtydligar till fans@inski.se 

Integritetspolicy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort.
Kontakta oss i så fall via e-post på info@inski.se. Läs mer om vår integritetspolicy.

Transportskador

Vi försöker alltid använda bästa möjliga speditör för våra transporter. Dessvärre innefattar detta i vissa fall aktörer så som Postnord. I det fall en transportskada upptäcks skall både varan och emballaget genast vid upptäckt fotograferas, gärna direkt hos ombudet paketet hämtades på.
Bilderna ska sedan mailas till fans@inski.se tillsammans med en tydlig beskrivning av ärendet.
Är transportskadan avsevärd rekommenderar vi att ej acceptera paketet och be ombudet returnera det med en reklamation. Om varan hämtas och behöver bytas ut pga transportskada skickar vi dig en returfraktsedel att använda. Vänligen notera att vi ej ersätter utlägg för returfrakt på annat sätt om så ej på förhand avtalats.

Återbetalningsskyldighet

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig.

Se även konsumentverket och distansavtalslagen, samt EU:s gemensamma tvistlösningssida http://ec.europa.eu/odr.

Anmäl intresse vid slut i lager

Ibland hinner vi inte producera nog, ställ dig på väntelista här

Sociala medier

inski-logo-xc-inv