Swesam sköter från och med i år montage och lager för Inski i Sverige!

Swesam är ett svenskt företag som erbjuder jobb till människor med någon form av funktionsvariation och är baserade i Sisjön i Göteborg.

Swesams arbete för Inski innebär en trygg och inkluderande arbetsmiljö och alla arbetsuppgifter anpassas efter varje arbetstagares förmåga och kompetens. Swesams mål är att skapa fler jobb som gör skillnad för alla: kunder, samhället och arbetstagaren.

Att kunna erbjuda ett tryggt arbete att gå till, anpassat till personens unika förutsättningar och utmaningar är för många en enorm skillnad i fråga om både livskvalitet och självbild.

Vi på inski är otroligt glada att ha knutit avtal med Swesam för montage och lagerhantering för Inski’s räkning i Sverige och genom detta bidra till en mer inkluderande arbetsmarknad som ger fler chansen till arbete oavsett funktionsvariation.

Mer om Swesam finner ni på: https://www.swesam.com/