fbpx

Du kan aldrig gissa vad som händer sen…:) Men kortfattat så gillar Erik maskinen och vi är glada att få bra feedback angående Inski XC Trainer av ett starkt stakmaskinsmonster.

Vi trodde när vi satte igång produktutvecklingen att de flesta potentiella kunderna skulle vara ungefär som oss, dvs att man generellt ligger efter med träningen, och att man varken har plats för eller lust att lägga de pengar som en dyrare maskin innebär. Erik Wickström har ju inte dessa bekymmer, och vi kan generellt säga att vi är vi förvånade över nivåbredden hos våra användare. Även vana användare av tex Skierg köper Inski för att kunna staka lite extra när de kommit hem efter passet på gymmet. Vi gillar obegränsad träningsmani ibland.

Du kan även läsa en recension om Inski hos Längd.se om vill få ytterligare ett perspektiv på vår stakmaskin.